SummaCat D120 Plotter

0 yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
CEFGJK37
Fiyat (Kredi Kartlı Ödeme)
3.862,00 EUR + KDV
*168.043,34 TL den başlayan taksitlerle!!
168.043,34 TL

 Summacat D120 Özellikleri
  
 
 
Summa                                    

 
 
Cihaz yarlarını kolayca değiştirebileceğiniz geniş,                    Geliştirilmiş kesim kafası, yüksek hızlarda kesimlerinizi
kullanımı kolay kontrol paneli.                                                        hassasiyet ve güvenle yapmanızı sağlar. 
                           
 
 
OPOS-X teknolojisi tüm SUMMA ürünlerinde                             Rulo taşıyıcı sistem, en yüksek hızlarda bile malzemenin
standart olarak gelmektedir.                                                           düzgün pozisyonlanmasını sağlar.
                           

 
 

MODEL

D60

D120

D140

D160

Malzeme Eni

7-67 cm

12 - 127 cm

18 - 142 cm

18 - 164 cm

Kesim Alanı        (Geniş Mod)

60 cm x 50 m (63 cm)

120 cm x 50 m (123 cm)

135 cm x 50 m (138 cm)

157,5 cm x 50 m (160,5 cm)

Boyutları

100 x 35 x 30 cm

160 x 68 x 112 cm

175 x 68 x 115 cm

196 x 68 x 115 cm

Kesim Hassasiyeti

Pafta üzerinde +/-0,1 mm içinde: 760 mm genişliğine kadar olan rulolarda 8 m'ye kadar,         760 mm genişlikten büyük rulolarda 4 m'ye kadardır.

Hassasiyet

% 0,2 hareket veya 0,25 mm, hangisi büyükse

Hız

Çapraz olarak saniyede 113 cm'ye kadar.

İvme

Çapraz olarak saniyede 3G'ye kadar.

Bıçak Basıncı

0 - 400 gr -  5'er gr. artışla.

Bilgisayar Girişi

USB, seri (Rs232)

Yazılımlar

Kesici kontrol yazılımı, WINPLOT ve MACSIGN * kesim yazılımı

 
 * OPSİYONEL
 
 
 SummaCut Serisi İçin Sarf Malzemeleri
 

 
 SummaCut Serisi İle Verilen Standart Ürünler
 
 
 
 
Endüstriye değer ve performans katan üstün folyo kesicileri.

Tüm Summa ürünler, Avrupa standartlarında Belçika'daki fabrikasında üretilmektedir. Summa serileri, dünyanın en gelişmiş sensor teknolojisine sahiptir. Bu sayede; grafiklerde basım ve kesim esnasında oluşabilecek hataları düzeltme özelliği, standart malzeme dışında laminasyonlu-reflektif-halographic-aynalı malzemelerde bile rakipsiz işaretçi okuma becerisi yalnızca Summa ürünlerinde mevcuttur.

 

Summa ARGE mühendisleri malzeme pozisyonlama sistemini önemini bildikleri için tüm Summa kesicilerini patentli MicroSprocket malzeme çekme sistemi ile donatmıştır. Titanyum ve en iyi kalite çelik malzemeden üretilen MicroSprocket sisteminin her makarası titiz bir kalibrasyon sürecinden ve testten geçerek makine üzerine monte edilmektedir. Kesinlikle aşınma, paslanma gibi problemleri yoktur.

 

SummaCut kesicileri diğer üreticilerin kesim performansı ile karşılaştırıldığında şimdiye kadar üretilmiş en performanslı ve hassas kesici olduğunu kanıtlamıştır.

 

Bunun gibi daha birçok rakipsiz özellikleri sayesinde Summa kesicileri pazarda aranan ve tavsiye edilen bir marka haline gelmiştir.

 

Akıllı Teknoloji


Summa kesicileri, kesim bilgilerinin optimize edilmesi için bir çok akıllı program ile donatılmıştır. Tüm Summa serilerinde, harf ve karmaşık grafiklerin hassas şekilde kesimini sağlayan gelişmiş vektör teknolojisi kullanılır. Vektör teknolojisi ile kesim süresi ciddi şekilde azalır, kıvrımlar yumuşatılır. Böylelikle motor daha az çalışır ve kesicinin kullanım ömrü uzar.

 

FlexCut İle Perfore Kesim;

 

Flexcut teknolojisi ile; önce yarım kesim sonra yarım kesim ile birlikte koruma kağıdı kesilmekte ve bu sayede basılı işleriniz malzemeden koruma kağıdı ile birlikte kolayca ayrılabilmektedir.

 


MicroSprocket (Malzeme Çekme Sistemi)


Malzemenin kesici içindeki ileri-geri hareketini, hassas ve dengeli bir şekilde pozisyonlayan, Summa’nın patentli ürünüdür.

 


Barkod İle Kesim Özelliği;


Barkod sistemi, aynı malzeme üzerine arka arkaya basılmış olan birden fazla işlerin personel ihtiyacı olmadan kusursuz bir şekilde kesilebilmesini sağlar.

 


Opticut;


Summa kullanıcılarına sunulan eşsiz bir özellik olan OptiCut sayesinde yıpranmış bıçak ile dahi kesimlerinizi kusursuz bir şekilde yapabileceksiniz.

 


OverCut (Köşelerin Fazla Kesimi);


Bu fonksiyon sayesinde kesilen malzemenin ayıklanması çok kolay ve kusursuz bir şekilde yapılabilmektedir.

 

 

Panelleme (Küçük Parçalara Bölerek Kesim);


Baskısız ve uzun metrajlı işlerin küçük parçalara bölünüp kesimi için yalnızca SUMMA ürünlerinde bulunan bir özelliktir. Uzun metrajlı kesim sırasında malzemenin ileri-geri hareketini minimize ederek kusursuz bir kesim sağlar, malzemenin yıpranmasını önler.

 


Sheet Mode (Adetli Tabaka Kesim Modu);


Rulo kesimi dışında, tabaka olarak basılmış işlerinizin hızlı ve hassas bir şekilde kesimini sağlayan özelliktir. Bu sayede, çok adetli ve baskılı tabaka işlerinizin kesimini sorunsuz ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

 


Replot (Son Kesimin Tekrarı);


Kapatmadığınız sürece son gönderilen iş her zaman kesicinizin hafızasında kalır. Eğer son yapılan kesimi tekrarlamak istiyorsanız bu fonksiyonu kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızın başına tekrar tekrar gitmenize gerek kalmaz.

 

 

Extended Load (Uzatılmış Kesim Alanı);


Bu fonksiyon ile malzemenin tutucular dışında kalan kısmını kesebilir, fireleri önleyerek kârınızı artırabilirsiniz.

 

 

Opos-XY


Yalzınca SUMMA’da bulunan OPOS-XY özelliği, baskı makinelerinde boyayı kurutmak için uygulanan yüksek ısıdan dolayı, malzeme genleşme problemlerini belirli bir ölçüde tolere ederek kesimlerinizin doğru yapılmasını sağlar.

 

 

Opos-X


Baskılı malzemelerin doğru kesilebilmesi için kullanılan işaretçilerin sayısı yalnızca SUMMA ürünlerinde 128 adede kadar çıkmaktadır. Bu özellik sayesinde, çok uzun metrajlı baskılı işlerinizin kesimini kusursuz bir şekilde yapabileceksiniz. Şekil-1’deki grafikte sadece 4 adet işaretçi ile uzun metrajlı bir işin doğru kesilemediği, şekil-2’de ise daha fazla işaretçi ile kusursuz kesim yapılabildiği görülmektedir.

 


Malzeme Toplama Sepeti ve Stand


Kumaş toplama haznesi, kesimi yapılan malzemenin toz, su, kir, pas gibi olumsuz şartlardan korunması için tasarlanmıştır. Uzun veya kısa metrajlı işlerde malzeme, kesim yapıldıktan sonra kolay ve tertemiz bir şekilde bu hazne içinde toplanır.


Sadece SummaCut D60 modeli için OPSİYONELDİR.

 
 

 
 
 

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SummaCat D120 Plotter Summacat D120 Plotter Makinesi en uygun fiyat, bedava kargo ve ücretsiz kurulum avantajıyla. Reklam malzemeleri adresiniz. CEFGJK37
SummaCat D120 Plotter

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.