Saraybond (S140 Bordo) Alüminyum Kompozit Panel

0 yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
QCDJW334
STOK DURUMU
(0212) 508 00 66 NO
DİKKAT
ÇİZİLME VE YAMULMALARA KARŞI EN AZ İKİ PLAKA SİPARİŞ VERİNİZ.
Fiyat (Kredi Kartlı Ödeme)
18,20 USD + KDV
*731,64 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
731,64 TL
Sınırlı stok
Stok için tel açınız
  

Alüminyum kompozit panel kesimi firmamızda yapılmamaktadır!


B1 Sınıfı yangına dayanımlı boya fiyat farkı 4 $/m² dir.


Belirli sipariş miktarları aşıldığı taktirde özel boyalar üretilebilir. Lütfen 0212 508 00 66 no’lu sipariş hattımızdan bilgi isteyiniz.

 

 Ürünlerde kullanılan pvdf boya 20 yıl garantilidir. Kalınlığı 0,5 + 3 + 0,5 mm, toplam 4 mm'dir.

 

Tamamı yerli olan kompozit panellerin iç çekirdekleri beyazdır. Yangına dayanımı diğer siyah iç çekirdekli malzemeye göre daha fazladır.  Saray Alüminyum Kompozit Paneller, iki yüzü alüminyum levha ile kaplı ortası beyaz polietilen çekirdekten oluşan, bir yüzü renkli alüminyum kompoze levhadır. Mimar ve tasarımcılara yaratıcı ve özgün binalar yapmak için sınırsız fırsatlar sunar. Saray Alüminyum Kompozit Paneller, dış ve iç cephelerde kolaylıkla uygulanabilir. Hafifliği, sağlamlığı, esnekliği, düz yüzeyler sağlaması ve diğer yapı elemanlarını destekleyici özelliği ile tüm dünyada tercih edilen bir kaplama malzemesidir.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Saraybond (S140 Bordo) Alüminyum Kompozit Panel Saraybond Bordo Renk Alüminyum Kompozit Paneller bedava kargo fırsatı ve çok uygun fiyatlarla Türkiyenin en büyük reklam malzemeleri mağazasında. 0212 508 00 66 Sipariş Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Reklam malzemeleri adresiniz. QCDJW334
Saraybond (S140 Bordo) Alüminyum Kompozit Panel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.