Aluface (S570 Azur Mavi) Alüminyum Kompozit Panel

0 yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
Q121304
STOK DURUMU
(0212) 508 00 66 NO
DİKKAT
ÇİZİLME VE YAMULMALARA KARŞI EN AZ İKİ PLAKA SİPARİŞ VERİNİZ.
Fiyat (Kredi Kartlı Ödeme)
16,35 USD + KDV
*657,27 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
657,27 TL
Sınırlı stok
Stok için tel açınız
 

Alüminyum kompozit panel kesimi firmamızda yapılmamaktadır!


B1 Sınıfı yangına dayanımlı boya fiyat farkı 4 $/m², nano fiyat farkı 3 $/m² dir.


Belirli sipariş miktarları aşıldığı taktirde özel boyalar üretilebilir. Lütfen 0212 508 00 66 no’lu sipariş hattımızdan bilgi isteyiniz.

 

0.4 mm alümniyum + 3.2 mm polietilen dolgu + 0.4 mm alüminyum

 

Not: Siparişe göre çekirdeğin kalınlığı değiştirilerek toplam kalınlık 3 mm, 5 mm ve 6 mm üretilebilir.

 

Bina cephelerinin yangına dayanıklılığını sağlayan Fr teknolojisiyle geliştirilen yangına dayanımlı B1 sınıfı alüminyum kompozit panellerin, Türkiye’deki ilk üreticisi olan Saray; Aluface/Fr marka kompozit panellerin piyasadaki ürünlere göre daha rijit olma özelliği ile dikkat çekiyor. Aluface/Fr Pratik uygulama, ekonomi ve modern tasarım gibi değerlerin yanında, tüketicisine yangına karşı yüksek güvenlik alternatifi sunuyor.

 

ODTÜ Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü'nün ve Alman MPA DRESDE Laboratuarları’nda DIN 4102 test standartlarına göre B1 sınıfı zor yanan malzeme özelliklerine sahip olduğu test edilmiş ve onaylanmıştır. Aluface/Fr yangına karşı dayanımlılık özelliğinin yanında, çeşitli renk ve ebat alternatifleriyle mimar ve diğer uygulamacılara güvenilir alüminyum profil seçenekleri sunuyor.

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aluface (S570 Azur Mavi) Alüminyum Kompozit Panel Aluface Azur Mavi Alüminyum Kompozit Paneller bedava kargo fırsatı ve çok uygun fiyatlarla Türkiyenin en büyük reklam malzemeleri mağazasında. 0212 508 00 66 Sipariş Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Reklam malzemeleri adresiniz. Q121304
Aluface (S570 Azur Mavi) Alüminyum Kompozit Panel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.