8 mm Polikarbon Levha

0 yorum
Marka
Stok Kodu
BGYAJX37
DİKKAT
Polikarbon levhalar ebatlarından dolayı kargolanamaz. Ambar ücreti her koşulda alıcıya aittir.
Fiyat (Kredi Kartlı Ödeme)
9,00 EUR + KDV
*391,61 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
391,61 TL

 

Polikarbon levhaların kesimi firmamızda yapılmamaktadır!

 

Ürün Özellikleri:

 

Polikarbonat levha 210cmx600cm standart ölçüleri olan, istenildiği takdirde en sabit olmak üzere çeşitli uzunluklarda da üretilebilen, içleri oluklu levhalardır. Kalınlıkları : 4mm / 6mm / 8mm / 10mm /16 mm'dir. Renk seçenekleri ise şeffaf, beyaz, mavi, kırmızı, gri, bronz, yeşil'dir.



Kullanım Alanı:


Polikarbonat levha, fiyat uygunluğu ve uygulanması kolay olduğu için en çok çatı kaplama amaçlı kullanılmaktadır. Bunun dışında, kullanım alanları ise; reklam sektörü, sera ve kış bahçeleri, inşaat sektörü, havuz üstleri, otobüs durakları, yaya geçiş alanları, çatı ve fabrika ışıklıkları, cephe uygulamaları, spor salonlarıdır.

 


 

 

 

 


 

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
8 mm Polikarbon Levha 8 mm Policam Polikarbon Levhalar en uygun fiyatlar, bedava kargo ve 9 taksit fırsatlarıyla Türkiyenin en büyük reklam malzemeleri mağazasında. 0212 508 00 66 destek hattımızdan sipariş verebilirsiniz. Reklam malzemeleri adresiniz. BGYAJX37
8 mm Polikarbon Levha

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.