YENİ
400 gr. Dökme Vinil

400 gr. Dökme Vinil

0 yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
BEJPWY64
DİKKAT
YÜKSEK ADETLİ SİPARİŞLERDE FİYAT TEKLİFİ ALINIZ.
Fiyat (Kredi Kartlı Ödeme)
1,49 USD + KDV
*46,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
59,70 TL
46,23 TL
%23
Stok için tel açınız

Halk arasında branda diye tabir edilen bu malzeme 280 – 320 – 440 -520 gr olarak vardır.

Gramaj artıkça kullanım yerindeki kalitede önemli  280 gr vinil genellikle seri afiş veya seçim afişlerinde çoğunlukda kullanılmaktadır. 440 gr veya 520 gr vinil ise tabela yüzeylerinde veya bilboardlarda veya kaliteli iş yapmak için istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Vinilin,  uzakdoğu ve Avrupa imalatları olarak malzeme seçenekleri vardır Avrupa branda ipleri ve kalitesi ile Uzakdoğu brandadan daha kalitelidir, Vinil malzeme ışıklı ve ışıksız olarak imal edilmektedir.

Vinil germe tabela ve reklamının tercih edilmesinin sebeplerinin başında Tek parça istediğiniz boyutlarda tabela ve reklam yapabilmenizi sağlar. Bu sistemde vinylin en büyük ölçüsü 5mt. x 50mt. dir. İkinci en önemli tercih sebebi ise Vinil üzerine istediğiniz renkte istediğiniz kadar resmi kullanabilmenizdir.

Zemininizi tek renk yapmak değilde degrade geçişli yapabilme , zeminde olduğu gibi resim kullanabilme şansına sahipsiniz. Bu sebeplerden dolayı Vinil Germe tabela ve reklam sistemleri çok tercih ediliyor.

Işıklı Tabela ve reklamlarda kullanılmak için üretilmiş olan Işıklı Vinil, Backlit Vinyl kullanmalısınız. Işık geçirgen Vinil kullanmazsanız ışığı homojen alamazsınız, Renkleriniz ve resimleriniz Soluk görünür. Kurumsal Reklam Firmaları haricindeki Reklamcılar , Tabela ve reklamcılar genelde düşük maliyet olsun diye Normal Işık Geçirgenliği olmayan, bu işe uygun düşmeyen malzemeleri kullanmaya malesefki devam etmektedirler.

 

 

 

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
400 gr. Dökme Vinil 450 gr. Dökme Viniller en uygun fiyatlar, bedava kargo ve 9 taksit fırsatlarıyla Türkiyenin en büyük reklam malzemeleri mağazasında. 0212 508 00 66 destek hattımızdan sipariş verebilirsiniz. Reklam malzemeleri adresiniz. BEJPWY64
400 gr. Dökme Vinil

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.