4 mm Solid Polikarbonat Levha

0 yorum
Marka
Stok Kodu
FJYDGR293
Fiyat (Kredi Kartlı Ödeme)
28,22 EUR + KDV
*1.227,91 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
1.227,91 TL
Stok için tel açınız
 

Genel Özellikler

 

Yüksek kaliteli hammaddeden üretilir. Thermoform ve soğuk büküme uygun şekillendirilebilme özelliğine sahiptir. Cama yakın ışık geçirgenliği olmakla birlikte, güneşin ultraviyole etkisini önleyici korumaya sahip, cama göre %50 daha hafiftir ve 300 kat daha yüksek darbe mukavemeti bulunmaktadır.

Diğer yandan PET-G’ye göre 2 kat, PMMA’ye göre ise 10 kat daha fazla darbe dayanıklılığına sahiptir.

Çok yüksek ve çok düşük sıcaklıklarda da dayanıklılığını korur ve dış ortam koşullarından etkilenmez.

Son teknoloji kullanılarak cama alternatif olarak üretilen optik endüstriyel levhalar, yüksek ışık geçirgenliğinin yanı sıra cama göre daha hafif ve dayanıklıdır. Sağlamlık açısından ise rakipsizdir. Bu özellikleri nedeniyle inşaat, otomotiv, dekorasyon ve aydınlatma sektöründe sıkça tercih edilir. Seralar, duraklar, reklam panoları ve otoban gürültü bariyeri uygulamalarında yaygın kullanıma sahiptir. 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
4 mm Solid Polikarbonat Levha 4 mm Policam Solid Polikarbonat Levhalar en uygun fiyatlar, bedava kargo ve 9 taksit fırsatlarıyla Türkiyenin en büyük reklam malzemeleri mağazasında. 0212 508 00 66 destek hattımızdan sipariş verebilirsiniz. Reklam malzemeleri adresiniz. FJYDGR293
4 mm Solid Polikarbonat Levha

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.