10 mm Pet-G Levha

0 yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
FJYDGR303
Fiyat (Kredi Kartlı Ödeme)
51,10 EUR + KDV
*2.223,25 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
2.223,25 TL
Stok için tel açınız
 
 
Genel Bilgi

Çok yönlü kullanım fonksiyonelliğine sahip olan ve kopolyester glukoldan elde edilen bir levha türüdür. Reklam, gıda, yapı, ambalaj ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere daha pek çok alanda farklı amaçlar için kullanılan, çevreci, kolay işlenen, cam görünümünde ancak cama göre çok daha hafif ve dayanıklı yapısı ile ön plana çıkan Pet G levha seçenekleri, farklı ebat ve kalınlık ölçüleri ile farklı beklentilere aynı anda cevap veren yeni nesil malzeme özelliğine sahiptir.


En çok meşrubat ve içecek çeşitlerinin ambalajı olarak karşımıza çıkan, Beyaz Pet Levha, Asetat Pet Levha ve Şeffaf Pet Levha gibi üç ayrı başlık altında imal edilen bu ürün gurubu, kolay şekil alan, dış etki ve darbelere direnen ve kimyasallara karşı dayanım gösteren yönleri ile de ayrıca fark yaratmaktadır. 60 dereceye kadar olan ısılara karşı dahi direnir.

 

Yüksek baskı kalitesi, lazer makinelerinde işlem yapılabilmesi, gıda ambalajı için uygun bileşenlere sahip olması, kimyasallara, darbe ve kırılmaya karşı son derece dayanıklı durması, her şeyden önemlisi de geri dönüşüme elverişli, çevre dostu ürünler içerisinde yer alması Pet G Levha Avantajları oluştururken, ekonomik Pet G Levha Fiyatları ile de ayrıca tercih sebebi olmaktadır.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
10 mm Pet-G Levha 10 mm Polican Pet-G Levhalar en uygun fiyatlar, bedava kargo ve 9 taksit fırsatlarıyla Türkiyenin en büyük reklam malzemeleri mağazasında. 0212 508 00 66 destek hattımızdan sipariş verebilirsiniz. Reklam malzemeleri adresiniz. FJYDGR303
10 mm Pet-G Levha

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.